Valberg_slektsgården007

Naturen bestemmer menyen

På Valberg Slektsgård serverer vi mat vi har dyrket selv eller hentet fra gårder i nærheten. Vi gjør det for historia – for dagen i dag – og for framtida.

Vi vil alltid ønske besøkende velkommen hit og by på ureist mat her hos oss. Samtidig vil vi at gjestene våre skal ta med seg tankesettet hjem igjen, og lage trygg og god mat med råvarer fra sine egne omgivelser.

Oppskriftene våre er basert på grønnsaker som er lett tilgjengelig de fleste steder i Norge – og lett  dyrke i egen hage.

Gårdsutsalget – salg av ureist mat

Gårsdbutikk-grønnsaksbua-gårdsutsalgI grønnsaksbua vil du til en hver tid finne sesongens grønnsaker til salgs. Utsalget er selvbetjent, og varene ligger på kjøling for å at friskheten skal bevares best mulig. (Vi har kortterminal)

Tidlig om våren er det for det meste poteter, gulrøtter og løk som selges. Mot høysommer kommer også forskjellige typer kålvekster som hodekål, blomkål og salater for salg.

I tillegg har vi agurk og forskjellige salater. Alt du får kjøpt hos oss er mat fra egen produksjon, så vel som lokal produksjon fra omkringliggende gårder på Frosta.

Velkommen!