Et bryllup er en av livets aller største begivenheter, og festen skal reflektere hvem dere er. På Valberg Slektsgård legger vi vår stolthet i at den store dagen skal bli ett minne for livet, både for brudeparet og gjestene.

Dersom dere ønsker en atmosfære helt utenom det vanlige, hvorfor ikke legge selve vielsen til Tautra? Bare tre kilometer fra Valberg Slektstgård byr nemlig gamle klosterruiner på stemning av helt særegent og historisk og høytidelig sus.

I vår vakre storsal på låven har vi plass til 150 gjester, selv om det naturligvis er mulig å dekke på til færre og likevel bevare den flotte stemningen. Her har vi også installert et moderne, profesjonelt storkjøkken, og ved alle anledninger stiller våre kokker opp for å skape de lekreste retter. Sammen finner vi en løsning på alt fra dekorasjoner til menyer, slik at resultatet blir slik dere har drømt om. Alt er mulig med litt planlegging.

Når natten senker seg, og festen går mot slutten, kan det kanskje friste å tilbringe bryllupsnatten i en av våre lekre tømmerhytter eller på gårdshotellet. Kan man få en bedre start på et langt liv sammen?