Kurs og Konferanse

På Valberg Slektsgård legger vi alt til rette for at din samling skal bli vellykket. Når det gjelder kurs og konferanser har vi flere typer lokaler tilgjengelig og kan ta imot alt fra 10 til 200 deltakere. Dersom dere ønsker å overnatte har vi 103 sengeplasser fordelt på 40 rom.

I andre etasje på låven ligger festsalen som ofte blir brukt ved store kurs og konferanser. Er det mindre grupper får man benytte et av våre mange møterom. Her finnes trådløst nettverk, prosjektor og lerret. Vi er selvsagt tilgjengelig for dere under hele oppholdet

I tredje etasje har vi et mindre grupperom med storslagen utsikt over Tautra og Trondheimsfjorden. Dette er velegnet for grupper på inntil 16 personer. I samme etasje finner du også vår rustikke bar hvor man har mulighet for å samles etter middagen.

Vi har egne kokker på Valberg som tilbereder og serverer nydelig hjemmelaget mat hvor det legges vekt på å bruke sesongbaserte råvarer som produseres på gården og/eller i nærområdet.

Våre lunsj-til-lunsj pakker er svært populære og vi har et bredt utvalg av ulike aktiviteter vi kan tilby dersom man har behov for et avbrekk i programmet. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan tilby, vi etterstreber å skreddersy et opplegg som passer for dere.