2016-01-15 10 49 40 (2)

Du skal flire mye!

Humoristen og NRK-veteranen Tore Skoglund, revyguruen Fridtjof Nordnes, og stand-up magikeren Axel Radini kommer til Valberg slektsgård fredag 11. og lørdag 12. mars i år, med showet «Du skal flire mye». 

Alle tre er kjente for sine evner til å rive opp latterdøra på publikum, og det skal de bevise til fulle også denne helgen.

 

Tore Skoglund er blant annet kjent for NRK-suksessen «Du skal høre mye» fra Rorbua i Tromsø. Han har laget over 400 programmer totalt, er kjent også som Olufs makker, og trenger egentlig ikke noen videre presentasjon.

 

Fridtjof Nordnes husker de fleste fra TV-duoen «Joffen og Laffen», samt at han er en mye brukt revy-instruktør. Han er også selv en fremragende revyartist.

 

Radini er to ganger Norgesmester i Trylling, og Nordisk Mester i fingerferdighetstrylling. Det er imidlertid hans evne til å binde sammen fingerferdighet og humor, som gjør ham til en etterspurt entertainer.

 

Sammen utgjør de en veritabel latterbombe, og vi anbefaler publikum å ta med smertestillende mot latterkrampe i magen.

 

Hovedpersonen er selvsagt Tore Skoglund, og de som husker «Du skal høre mye» vil oppleve at dette blir et show i «Rorbuas» ånd, med den lune, inkluderende folkehumoren, et fargerikt nordnorsk språk og masse fliring.

 

Og husk, showet har lattergaranti!