Overnatting på Valberg Slektsgård –
En stemningsfull avslutning på en perfekt dag

Gårdshotellet

GårdshotelletI mars 2016 ble vårt nybygde Gårdshotell tatt ibruk. Det ligger i umiddelbar nærhet til låven og selskapslokalene våre. Her kan vi tilby  25 dobbeltrom med bad. 

Våre hotellrom har en fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden både mot nord og mot sør.

I 1.etg er et oppholdsrom med et lite kjøkken. Ønsker du frokost eller annen matservering under oppholdet, spør oss gjerne om dette når du bestiller rom. 

Kontakt oss for booking.

Hyttene

Valberg_overnatting009

Valberg Slektsgård byr på fristende overnattingsopplevelser. Og det er ingen tilfeldighet at vi har valgt å legge våre håndlaftede tømmerhytter til nordsiden av gården. Her er solnedgangen på sitt vakreste, og utsikten over Tautra og Trondheimsfjorden er fantastisk.

De seks hyttene er holdt i en tradisjonell stil, og inneholder alt man kan ønske seg av moderne komfort. Hyttene har et varierende antall sengeplasser, og ligger litt tilbaketrukket fra selve gården i særdeles familievennlige og rolige omgivelser. Eget kjøkken med alt utstyr, samt bad med dusj og toalett, gjør at alt ligger til rette for et behagelig opphold i det trønderske øyriket.

Rødhyttene

Rødhyttene
Disse hyttene er preget av et rødt interiør, og har sengeplass til 10 personer. Sengeplassene er fordelt på tre soverom, hvorav ett har familiekøye, ett har to køyesenger og ett har en mindre familiekøye. Hytta har spiseplass med rom for alle, i tillegg til stueavdeling.

Svarthyttene

Svarthyttene
Her er møblementet holdt i svart, og hyttene har totalt 12 sengeplasser. I tillegg til kjøkken, bad og stueavdeling, finner du tre soverom. Ett har familiekøye, ett har to køyesenger, og det tredje har køyeseng og familiekøye.

Hvithyttene

Dette er våre minste hytter. Den ene har ett soverom med familiekøye og sengeplass til tre. Den andre har to soverom med en familiekøye i hver, og har plass til 6 gjester.