HYTTENE

Våre seks håndlaftede tømmerhytter ligger nydelig i terrenget på nordsiden av gården. Det er ingen tilfeldighet! Her er solnedgangene på sitt vakreste og utsikten over Tautra og Trondheimsfjorden er fantastisk. De seks hyttene er holdt i tradisjonell stil og har et varierende antall sengeplasser. De ligger litt tilbaketrukket fra selve gården i familievennlige og rolige omgivelser. Eget utstyrt kjøkken samt bad med toalett og dusjgjør at alt ligger til rette for et behagelig opphold på den trønderske halvøya.

Rødhyttene

To av hyttene er preget av et rødt interiør og har sengeplass til 10 personer i hver hytte. Sengeplassene er fordelt på tre soverom, hvorav ett har familiekøye, ett har to køyesenger og ett har en mindre familiekøye. Hytta har romslig spiseplass samt en koselig stuekrok.

Svarthyttene

I disse to hyttene er møblementet holdt i svart og hver hytte har 12 sengeplasser. I tillegg til kjøkken, bad og stueavdeling finner du tre soverom. Ett har familiekøye, ett har to køyesenger og det tredje har køyeseng og familiekøye.

Hvithyttene

Dette er våre to minste hytter. Den ene har ett soverom med familiekøye og sengeplass til tre. Den andre har to soverom med en familiekøye i hver og har plass til seks gjester.Dersom du ønsker frokost eller annen matservering under oppholdet spør du oss gjerne om dette når du bestiller rom.

Ønsker du å overnatte hos oss? Klikk her for å å komme i kontakt med oss

Start typing and press Enter to search

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.